Üzenet az emberiségnek!

Ez a videó  - 2015.február 6-án került fel a YouTube-ra - egy üzenet az űrből, amit az Egyesült Államok fogott 2003 év végén.

Tekintettel azokra az olvasókra, akik nem teljesen értik az angol, vagy francia nyelvet, magyar fordításban itt olvashatják a videóüzenetben elhangzottakat."Ez az üzenet az emberiség egészének szól. A tudósaitok és vallási képviselőitek közül senki sem beszél ugyanúgy azokról a megmagyarázatlan megfigyelésekről az égen, amit az emberiség tett több ezer év alatt, hogy megismerje az igazságot. Az igazsággal szembe kell nézni, a hiedelmeitek szűrője nélkül. Egyre növekvő azon névtelen kutatóitok száma, akik a megismerés új útjait fedezik fel és megközelítik a valóságot. A civilizációtok ma információ óceánba merült, aminek a legkevésbé felkavaró kicsi részét sugározzák csak. Ami a történelmetekben nevetségesnek vagy valószínűtlennek tűnik, gyakran megvalósíthatónak tűnt, majd meg is valósult, főleg az elmúlt 60 évben. 

Higgyétek el, a jövő még meglepőbb. Mint milliárdnyi más faj ebben a galaxisban, mi is tudatos lények vagyunk, akiknek néhányan a földönkívüli nevet adjátok, akkor is ha a valóság ennél jóval megfoghatatlanabb. Nincs köztetek és köztünk alapvető különbség, hacsak nem a fejlődés bizonyos szakaszainak tapasztalata. Csakúgy, mint minden szervezett rendszerben, a mi belső kapcsolatainkban is van hierarchia, a mi rendszerünk több faj bölcsességén alapszik, és ezzel a bölcsességgel fordulunk hozzátok. Mint a legtöbben közületek, mi is a legfelsőbb létező megtapasztalását keressük. Nem vagyunk tehát sem istenek, sem fél-istenek, hanem a kozmikus testvérségben társaitok.

Fizikai külsőnkben különbözünk tőletek, de többnyire humanoid formájúak vagyunk.
A létezésünk valóság, de a nagy többség közületek nem érzékel bennünket még. Nem csak szimpla megfigyelők vagyunk, tudatok vagyunk, csakúgy, mint ti. Nem érzékeltek bennünket, mert nagyrészt láthatatlanok vagyunk a szemetek és a mérőeszközeitek számára.
Be akarjuk tölteni az ürességet a történelmetek ezen pillanatában. Ez egy kollektív döntés, amit hoztunk, de ez nem elég, mert szükségünk van a ti döntésetekre is. Ezen üzenet által, magatok váltok egyedüli döntőkké, mindannyian személyesen. Nincs a földön képviselőnk, aki vezetni tudná a döntéseteket.

Miért vagyunk láthatatlanok? A kozmosz emberisége a fejlődés bizonyos fokán a tudomány új formáit fedezi fel, az anyag látszólagos uralásán túl, az anyagból való kilépés és a strukturált anyagba-teremtés részét képezik ennek, ez az, amit az emberiségetek elért néhány laboratóriumban más földönkívüli teremtményekkel együttműködve, kétséges kimenetelű kompromisszumok árán, és ami gyakran rejtve is maradt előletek. A tudományos közösségetek által ismert légi vagy űrtárgyak és jelenségeken kívül – amiket ti ufónak hívtok, azok többdimenziós űrjárművek, melyek közül néhány a benneteket irányító okkult hatalmak kezében van -, számos emberi lény került velük vizuális, auditív, taktilis vagy fizikai kapcsolatba. A megfigyeléseitek ritka mivolta a jelentős hazugságok miatt van, amit a kormányaitok mondanak nektek. Mivel nem látjátok saját szemetekkel, nem is hiszitek, ezt mi nagyon jól értjük. A megfigyeléseitek többsége ezért egyéni. A benneteket körülvevő fajok szabad akaratukból vesznek részt ebben, de egészen más okból, mint a negatív többdimenziós lények, akik részt vesznek a hatalom gyakorlásában az emberi oligarchia árnyékában, ők a létezésüket akarják elkendőzni. Számunkra a feltűnésmentesség a szabad emberi akarat tiszteletben tartásából származik, amit az ember szabadon gyakorolhat azért, hogy egyedül önmaga érhessen el a technikai és spirituális érettségig. A galaktikus civilizációk családjába lépését nagy reménnyel várjuk. Megjelenhetnénk napvilágnál és lehetővé tehetnénk ezt az egyesülést, de nem tettük eddig, mert közületek túl kevesen kívánták ezt őszintén, az ismereteitek hiánya miatt, érdektelenségből vagy félelemből. Akik tanulmányozzák a feltűnéseinket, sokan számolják a fényeket az éjszakában, anélkül, hogy megvilágítanák az utat.

Kik vagytok ti, emberek? Számos hagyomány leszármazottai vagytok, akik az idők során gazdagodtak a kölcsönös adakozásból, csakúgy, mint a többi faj, akik a bolygótokon élnek. Célotok hogy egyesüljetek ezen gyökerek tiszteletben tartásában, hogy egy közös tervet beteljesítsetek. Különböző kultúráitok megjelenési formája úgy tűnik elválaszt benneteket, mert úgy gondoljátok, hogy formátok a mély, valódi lényetek. A forma felülkerekedett a finom természetetek lényegén. A forma ezen uralma az okkult hatalmak számára védőbástya a megkérdőjelezés ellen. Arra biztatunk benneteket, hogy lépjetek túl a formán, mind azzal együtt, hogy tiszteljétek a gazdagságát és szépségét. Ez a tudat a különbözőséget erősíti, a fáradozás abban áll, hogy azzá váljatok, akik valójában vagytok, testvérek. Hogy ezt megértsétek, a megoldások közel vannak hozzátok és az, hogy kapcsolatba léptek egy másik fajjal, azzal is jár, hogy tudjátok, kik vagytok valójában. 

Mit hozhattok nekünk és viszont? A világ és az élet egy teljesebb, globálisabb képét hozhatjuk el számotokra, az építő együttműködés lehetőségének bizonyosságát, egyenlő és testvéries kapcsolatok tapasztalatát, felszabadító technikai ismereteket, a szenvedés eltűnését, az egyéni hatalom gyakorlatát, új energiaformák elérését, és végül a tudatotok egy nagyobb megértését. Meg fogjuk kapni a felhívást, ha úgy döntetek, hogy egy ilyen kapcsolatnak eljött az ideje, örömmel fog eltölteni bennünket a testvéri egyensúly fenntartása az univerzum ebben a régiójában, csakúgy, mint a diplomatikus cserekapcsolat, amire képesek vagytok.

Az öröm érzete nagyon keresett a világban, mert az energiája rendkívül erős és isteni eredetű, ez lesz a következménye, ha mi nagy számban megjelenünk. Számunkra az azonnali következménye egy kedvező közös döntésnek a számos űrjármű megjelenése az egeteken és a földön. Számotokra pedig a hiedelmeitek és bizonyosságaitok gyors felhagyása a konkrét tények hatására, ha látnátok, bennünket hatalmas hatása lenne a jövőtökre. Számos ismeret változna meg örökre. Társadalmatok szervezete mélységesen felborulna és minden tevékenységi területen az egyéni hatalom kerülne előtérbe, mert saját magatok látnátok, hogy élünk, valóban értékrendet váltanátok, ami a legfontosabb a szemünkben, és az emberiség végre egy testvériséget alkotna azzal az ismeretlennel szemben, akik mi lennénk."


-  Andrea Stamfel és C. Kis -


Forrás:video: https://www.youtube.com/watch?v=5TkbP1aIKNM