Az oroszok megkérdőjelezik a 9/11-es események hivatalos magyarázatát!

A State of the Nation elnevezésű hírportál a Pravda egyik cikkére hivatkozva közölte: Oroszország arra készül, hogy nyilvánosságra hozza azokat a műholdfelvételeket, amelyek alapjaiban kérdőjelezik meg a 2001. szeptember 11-i merényletek hivatalos magyarázatát.

Egyes amerikai elemzők szerint Oroszország és USA kapcsolata a hidegháború befejezése óta nem volt még ilyen feszült, mint napjainkban. Mindeddig Vlagyimir Putyin nem okozott különösebb fejfájást Barack Obamának. Egyes információk szerint a mostani állapot egy vihar előtti csend, mert eddig Putyin nem ütött oda. Azonban, ha ezt tenné, nagyon nagyot szólna.

A State of Nation hírportál hivatkozik egy cikkre, amely szerint a szeptember 11-i események kapcsán bizonyítékok állnak rendelkezésére Oroszországnak, mely szerint az USA kormánya és titkosszolgálata jelentős szerepet játszott 9/11-es eseményekben. A bizonyítékok mellett Oroszországnak még egy műholdfelvétel is a birtokában van, amely ezt bizonyítja.

A leleplezés által nem csak az amerikai kormány terrorcselekményben való szerepe lesz nyilvánvaló, hanem azt is magával vonja, hogy a manipulált amerikaiak szeméről is lehull a lepel!

A merényleteket az USA kormánya tervezte meg, de a piszkos munkát másokkal végeztette el. Erre azért volt szükség, hogy úgy tűnjön, hogy az Amerikai Egyesült Államok ellen való támadás nemzetközi terrorizmus akciójának tűnjön.

Az USA-nak ezzel az volt a célja, hogy a Közel-Keletet meghódítsa olajérdekeltségei kapcsán, hogy így a hozzáfűződő nagyvállalatok kívánságai ki legyenek elégítve.

A szakértők felhívják a figyelmet, hogy a bizonyítékok oly nagymértékben lesznek jelentősek, hogy a közvéleményt meg fogja győzni a szeptember 11-i merényletekkel kapcsolatban.

Oroszország arra szeretné ezzel felhívni a közvélemény figyelmét, hogy az Amerikai Egyesült Államok képes ún. „hamis zászlós” önmerényleteket végrehajtani, feláldozva polgárai életét. Amerikának ezzel az a célja, hogy más államok ellen agressziót tudjon indítani. A perdöntő műholdas bizonyítékok pedig Oroszország rendelkezésére állnak.
Ezt alátámasztották amerikai szakértők is a Pravdának nyilatkozva.

Ha Putyin akciója sikerrel jár, akkor az USA elveszíti hitelességét a nemzetközi színtéren, és többé aligha léphet fel a terrorizmus elleni harc irányítójaként. A leleplezések nyomán tömegtüntetésekre is sor kerülhet az USA-ban, melyek egy általános felkeléshez is vezethetnek – mutatnak rá az amerikai elemzők, akik a vártnál sokkal súlyosabb következményeket is lehetségesnek tartanak.Forrás: https://kuruc.info/r/4/139470/
http://elgondolkodtato.com/putyin-leleplezheti-a-2001-szeptember-11-i-terrortamadasban-lejatszodo-usa-szerepet-video/
https://www.youtube.com/watch?v=uow3AudGLRU