Az istenekhez utazásról szólhat a Pilisben talált ősi irat?


Érdekes leletre bukkant egy amatőr régész, S. Károly a Pilisben miközben ásatást végzett. A bőrre írt szöveg rovásírással íródott, és a szénizotópos vizsgálatok során bebizonyosodott, hogy nagyjából a 8. századra – tehát a honfoglalás előtt-re – tehető.

A Magyarság hagyománya régóta foglalkozik a pilissel, és azonfelül fontos szerepet tulajdonított Dobogókőnek. Úgy tartják, hogy eme hely a Föld szívcsakrája. Ennek tükrében érdekes a lelet amelyet találtak, ugyanis az írás állítása szerint, a rajtalévő szimbólumok segítségével lehet eljutni az Istenekhez – amolyan átjáróként.

A dokumentum vizsgálata során felmerül pár kérdés, olyan kérdések amelyek régóta foglalkoztatják a “paleoasztronautikával” foglalkozó kutatókat. Sajnos az irat nem tér ki arra, hogy milyen istenekkel léphetünk kapcsolatba, de vajon kik lehettek ők, akikkel kapcsolatba lehetett lépni egy bizonyos kapun át? Az irat szerint ezek az istenek, haragvó istenek voltak, vajon miért kellett tőlük tartani?
A rovásírást "lefordítva" pontosan ez áll a szövegben:   (eme iegzet el arula teneked keduesti baratom hogy a kegyes istenokhez mikepp is tudz eljutn. oz modzer nem nehez te is megtudod chinaln oseink varaslata altal. nu keel mast tenned, heon fest fel a falod reo oz rojzold i(?) zi(mb)olumokat es megnilik az istenok kapuo amin oztan belephetz! sose feledd azon istenok horogvoak lezen ha feleslegesti dolgokal zavarod okeet ezert ne tedd ook nekevl sosem! ennek thudotaban chaznald a jeleket es iorgo(?)zo teneked oz istenok .)
(Eme igézet elárulja tenéked kedves barátom, hogy a kegyes istenekhez miképp is tudsz eljutni. A módszer nem nehéz, te is meg tudod csinálni őseink varázslata által. Nem kell mást tenned, hogy fest fel a falra rajzold szimbólumokat, és megnyílik az istenek kapuja, amin aztán beléphetsz. Sose feledd azon istenek haragvóak lészen, ha felesleges dolgokkal zavarod őket, ezért ne tedd ok nélkül sosem! Ennek tudatában használd a jeleket és (iorgo(?)zo) teneked az istenek.)


Forrás:www.facebook.com/Enigmatv