A Szaturnusz "kétarcú" holdja, az Iapetus

Arthur C Clarke filmjében a monolit egy kapu/átjáró a tér és idő egy másik dimenziójába. Clarke utolsó művében derül ki, hogy ezek a kövek technológiai eszközök. Clarke könyve független verziójának megfogalmazásában a monolitot a Szaturnusz helyszínéhez helyezte. Itt található egy furcsa hold a 3. legnagyobb az Iapetus. Iapetosz titán a görög mitológiában, Gaia és Uranosz fia, Atlasz és Prométheusz apja.
Más holdnak a naprendszerben nincs ilyen geológiai jellemzője és pályája.

Elöször a pálya:
A hold pályája különböző a többi Szatursnusz holdtól. A többitől 15°-al eltér és 2 millió mérföldre kitér a pályája ami 60-szor a sugara a Szaturnusznak:


Ha ezt a 2 összeget megszorozzuk (15x60), akkor kijön az Iapetus átmérője mérföldben. Ha a 60-at elosztjuk 15-el pedig 4 jön ki. A Naprendszer 4. bolygója a Mars, ahol a Holdhoz hasonlóan talalálható üzenet a D&M piramisba és Cydoniánál.

Gízában is van egy furcsaság a Nagy-Piramis körül.A piramist elsősorban/egy kevéske gránitot kivéve/ egy szénösszetétel a Kálciumkarbonát alkot/CaCO3/.A legtöbb nép ezt mészkőként ismeri.Nos a Nagy-Piramis mint látható ennek a kristálynak az óriási másolata.


Az Iapetus pályájában és elhelyezkedésében van egy két furcsaság, ami az 1985-ös felfedezéshez kapcsolódik, a Szén-nano-csövekre utal, amiért 1996-ban Nobel díj is járt.


A hold geológiai jellemzőjével kapcsolatban megemlítendő, hogy található rajta egy 12 mérföld magas nyíl egyenes fal ami látszólag kettészeli az egész holdat.

A Cassininek köszönhető a fal felfedezése és az ijesztő adatok alapján a mesterséges eredetre és az intelligencia jelenlétének a tudományos megfontolására hívja fel a figyelmet a Szaturnusznál. Donald Goldsmith és Tobias Owen (NASA-nál az ARC felfedezője) írt az Iapetusról a "The search life in the Universe" címü 1980-as könyvükben:
"Ez a szokatlan Hold a Naprendszerben az egyetlen cél amit lehet, hogy komolyan egy idegen útjelzőnek tartunk. Egy természetes tárgy, amit szándékosan megváltoztatott egy haladó civilizáció, hogy vonzza a figyelmünket."
Nos, a fal 12 mérföld (60 ezer láb) magas és széles és 4 millió láb hosszú. Ilyen formáció a természetben nincsen.Egy aranyos összehasonlítás a holdról.Kérdés hogy George Lucas honnan vette az ötletet.


A holdon számos természetellenes formáció látható köztük az egy mérföldre kiemelkedő úgynevezett torony is.


Az Iapetusnak nem volt sohasem légköre, egyszóval az említett falat csak egy általunk eddig ismeretlen civilizáció hozhatta létre. Mi van ha, a Hold nem  természetes hanem egy mesterséges, 900 mérföld átmérőjű űrhajó, vagyis egy mesterséges Hold? A NASA által gyakran furcsán túlexponált képek látnak napvilágot, palástolva a Hold geometriai alakzatát, rácsos szerkezetét, amit a számos becsapódás az évezredek alatt kicsit eltorzított. Érdekes módon H.G.Wells "első ember a holdon" 1901-es könyvében is egy ilyen platóni test szerepel űrhajóként.


A legfurcsább az egészben hogy a NASA a rendellenességről eddig semmilyen sajtóközleményt nem bocsátott ki cáfolatként, úgy mint az elmúlt 30 év során felfedezett számos földön kívüli romról a Naprendszerben. Mikor 2002-ben az Arceibo Radio Telescope által kapott radarvisszhangokat elemezték, több új meglepetést fedeztek fel.

Gregory Blanck  A Virginiai egyetemröl:
"Azt tudjuk, hogy a fényes oldala javarészt fagyott víz, de nem tükrözi vissza a radart, mint a többi hold, amit eddig vizsgáltunk. Azonkívül a radar nem észleli a különbséget a fényes és a sötét oldala között. Ennek a valószínü oka az ammóniaszegény kéreg és az ezen elhelyezkedő ammóniaszegény jég. Ez hatna a radarvisszaverő képességre de az optikai és az infravörös hullámhossznál észrevétlen marad."

Ezt a technikát Pyotr Ufimtsev orosz fizikus által kezdték a 60-as években alkalmazni a fekete-projectben az F-117 lopakodónál.

Ennek a gépnek a titka az, hogy miből készül, mivel vonják be és milyen geometriát alkalmaznak a szerkezetben. A science magazinban megjelent, hogy az ammónia/jég egy bizonyos kombinációját a rövid hullámhosszú radarjelek elnyelésére lehet alkalmazni. Amivel a gépet bevonják egy egyedülálló összetétel. Ebből az egyik a karbon vas-ferrit.

Aki ezt a holdat létrehozta annak célja volt létrehozni egy hold méretű megcsonkított icosahedront, vagyis ami leszűrhető belőle, hogy az 5 és 6 oldalú szimmetria döntően fontos az Univerzumban.
A hold még Nitrogénben gazdag /szerves vegyület/ .A sötét oldalon kevés a fagyott víz, elsősorban ásványi anyagok és különböző szerves anyagok találhatóak.

Van Flanders állított fel egy elméletet, hogy a múltban a Naprendszer jobban be volt népesítve mint napjainkban. Vagyis a történelmi időszakban, vagy még régebben volt egy katasztrofális rombolás, ami által megtelt a rendszerünk keringő törmelék felhőkkel és ezek egykor a bolygókat telibe találták.
Ennek a rendkívüli holdnak a sűrűsége -fagyott víz- rettenetesen közeli értéket mutat a többi Szaturnusz holdhoz viszonyítva (1gramm/köb.cm). Ezzel a valamikori tervezők valószínü azt akarták elérni, hogy ne fedje fel a hold azonnal a mesterséges voltát.

1993-ban Richard L.Thompson és Michael A.Cremo kiadta a "Tiltott régészet, emberi faj rejtélyes eredete" címü művét. Nálunk 1997-ben adták ki.
Ebben szerepelnek roppantul  érdekes vésett gömbök, amiket Dél-Afrikában bányászok hoztak a felszínre.A gömböket a prekambium kori ásványi üledékben találták amit 2,8 milliárd évesnek tartanak. Az NASA a Cassinitol 2005 januárjában kapta meg az Iapetus közelképét!J.Jimson cikke szerint a sok száz gömböt két csoportra osztható:
"az egyik szilárd kékes fém, fehér pettyekkel, a másik típus pedig egy üreges gömb, fehér, szivacsos középső résszel."
Roelf Marx szerint (klerksdorpi múzeum kurátora Dél-Afrikában, ahol néhány gömböt tárolnak):
"Ezek a gömbök igazi rejtélyek. Úgy tűnik mintha ember készítette volna őket, ugyanakkor azonban a földtörténet azon időszakában, amikor nyugovóra tértek e sziklában, még nem létezett értelmes élet.Ilyet még sohasem láttam."
Egyszóval pirofilitben találták amelyet Nyugat-Transvaalban, Ottosdal városa mellett bányásznak. A pirofilit egy elég puha másodlagos ásvány, ami csupán a 3-as szintet éri el a Mohs-skálán, és 2.8 milliárd évvel ezelőtt jött létre üledékképződés eredményeként. A gömbök amelyek szerkezete belül szálas, és egy héj veszi körbe őket, nagyon kemények, még acéllal sem lehet őket megkarcolni. A Mohs-skálán 10 ásvány keménysége szerepel. Az első a zsírkő, a tizedik pedig a gyémánt. A Bisschoff geológiaprofesszor szerint a gömböket összekeményedett limonit alkotja, ami nem állja meg a helyét, ha a golyók keménységét nézzük. Valószínü dezinformáció.

2006 május 23-án a NASA lefényképezett egy erősen fénylő objektumot a Szaturnusznál.Forrás: http://hajnalhasadas.hupont.hu/12/iapetus