A legújabb Roswell fotók közzététele megerősítené az idegenek létezését     Szkeptikusok, mély lélegzet! 

Egy soha nem látott képekből álló gyűjtemény "lehet", hogy végleg bizonyítani fogja, hogy az idegenek kétségkívül lezuhantak Roswellben azok szerint, akik felfedezték a képeket tartalmazó diákat.


A Kodachrome diasorozat állítólag Bernard Ray olajfeltáró geológus tulajdona volt, aki Roswellben dolgozott a baleset idején.
Amikor Ray elhunyt, felesége elkezdte átnézni a dolgait, és talált egy dobozt diaképekkel, mely többnyire családi fotókat tartalmazott. És amit még talált, egy pár diát a doboz fedelének bélésébe elrejtve.


A diákon egy vékony, szürke humanoid lény látszik nagy méretű fejjel. A diák egy sor ismerősön keresztül végül Tom Carey UFO kutató kezébe kerültek.

Carey állítólag ellenőriztette és hitelesítette a diákat egy Kodak szakértővel, aki a cégnél dolgozott az 1940-es években. Tehát miközben a diák maguk fizikailag hitelesek, továbbra is kérdéses, hogy azok tartalma vajon szintén annak tekinthető.

Pillanatnyilag nagy felbolydulás van a képek körül, mivel Jamie Maussan UFO kutató bejelentette, hogy május 5-én Mexikóban fogják bemutatni a diákat mint bizonyítékot, mely szerinte meg fogja változtatni az emberi történelmet. Az eseményen ott lesz több neves szakértő, többek között Donald R. Schmitt, Thomas J. Carey és Adam Dew. Mindhárman végeztek kutatásokat a képek valódiságát és tartalmát illetően. De állítólag ott lesz Edgar Mitchell asztronauta is, aki hatodikként lépett a Holdra, és aki beszélni fog annak lehetőségéről, hogy meglátogattak bennünket idegen fajok. További részletek kerülnek nyilvánosságra egy sajtótájékoztatón a hazai és nemzetközi média előtt.Forrás:http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/02/a-legujabb-roswell-fotok-kozzetetele.html#.VN-PueaG-C0