A tudósok "jóhiszemű" tevei az emberiség vesztét okozhatják

A Geo-engineering légkörmódosító projekteket kidolgozó tudósok is megrémülnek azoktól a tervektől, amiket megalkottak ! Dr. Matthew Watson a Bristol University kutatója a Daily Mail-nek elmondta, hogy ‘meg van rémülve’ a legtöbb folyamatban lévő geo-engineering atmoszféra-módosító projekttől.
Az időjárás-módosító programok, melyek gyakorlatban vannak, valójában fenyegetést jelenthetnek az emberiségre.
“…azért vagyok megrémülve, mert a tévedés és rossz döntés potenciális lehetősége igen jelentős…!” - Mondta Dr. Matthew Watson
Watson jelenleg egy 2,8 millió dolláros időjárás-módosító programon dolgozik, sajnos pont olyanon, amitől tart is….

A program keretében kén-részecskéket juttatnak a Föld atmoszférájába, azzal a lefektetett céllal, hogy blokkolja a napsugárzást, mely elérné a földfelszínt.

A program neve SPICE 

Watson elmondta hogy, évtizedekre visszamenőleg milliókat költöttek már ezekre az időjárás-módosító programokra, de senki nem kutatta, hogy a légkörbe aeroszolként kiszórt anyagok milyen szörnyű következményekkel járhatnak a lakosságra. 

(Mielőtt - egy ilyen világméretű, a teljes emberiséget érintő terv - gyakorlati alkalmazására kerül sor, a kutatóknak nem azt kellene legelőször megvizsgálni, hogy milyen hatással lesz a bolygó népességére? Vagy talán - urambocsá' -, de éppen ez a rejtett célja: a lakosság létszámának csökkentése (?!) a szerk.megjegyzése)

Ennek nyoma talán lehet az is, hogy egyre betegebb az emberiség

Szerinte eljöhet az a nap, amikor nem lehet elkerülni egy ilyen tervet, de
“jelenleg a tudatlanság tengerében úszunk, sőt fuldoklunk. Ez megrémít. De semmit sem tenni, szintén nem egy opció. “

Sajnos alumínium és más mérgező részecskék már kimutathatóak az esővízből is szerte a világban. A kaliforniai Mount Shasta hegységben végzett hó-vizsgálatok eredményei  is riasztóak….. 

Sajnos, ha az ember akar beavatkozni a természet rendjébe, abból csak az emberiség jöhet ki vesztesként.

Nem fogunk tudni alkalmazkodni sem a mérgezett levegőhöz, sem a GMO élelmiszerekhez…

Forrás:http://hogyisvanez.net/tudosok-is-megremultek-a-tervektol/