2014 hiteles UFO videói

Számos filmfelvétel nem kerül fel erre az oldalra egyrészt, mert ez akkora terjedelmű anyagot jelentene, aminek a végignézése senkitől nem várható el, másrészt lényeges szempont a valódi filmfelvételek kiszűrése. De mielőtt belevágnánk, nézzünk meg egy összefoglalót a 2013-as évből:

A kisfilmben az alábbiakat láthatjuk sorrendben:

10. Február. Szivar alakú UFO Silsbee felett /Texas/
9. Január. Vörös színű UFO Mexico City-ben /Mexico/
8. Április. Fényes UFO-k repülése formációban Cork felett /Írország/ 
7. November. UFO teleportál keresztül az égen, egy Philippine-i repülőtér felett
6. Június. fényes UFO lebeg egy falu körül
5. Március. UFO felvétel egy repülőgép ablakából Párizsból /Franciaország/
4. November. Háromszög alakú UFO észlelés éjjellátó kamerával Leon felett /Mexico/
3. Május. UFO-k lebegnek Livingstone felett /Skócia/
2. Június. UFO halad az úton Prokopyevskyben /Oroszország/
1. Augusztus. Háromszög UFO repül San Juan felett, Capistrano /California/

A 7-es, 5-ös, 4-es, 2-es, 1-es filmfelvételeken bizonyosan valódi csészealjakat filmeztek. 


UFO-kat filmezett egy turista az Eiffel-torony tetejéről. A szemtanú elmondása szerint, először azt gondolta repülőgépek. A furcsa az volt, hogy nem volt hangjuk az objektumoknak. Megemlíti azt is, hogy a felvétel 2005-ben készült egy mobiltelefonnal, tehát hosszú éveken át csak őrizgette. Idén döntötte el, hogy közzéteszi a videót, majd átadta a LookNowTV-nek. A szemtanú teljes anonimitásban akar maradni.

Az Eiffel-torony legfelső kilátója 300 méter magasban van. Kezdetben három UFO látható a képernyő jobb oldalán. Őket követi a kamerával a szemtanú, amint bal kéz felé elindulnak. Látható a rendezettség a mozgásukban, az elől lévő indul el először és követik őt a többiek, szépen libasorban, szinte azonos távolságot tartva egymás között. Ez értelmes, taktikai jellegű megoldásra utal. Látszólagosan a vezérhajó nagyobbnak tűnik, vagy nagyobb is? Az egyik UFO le is válik a csoportról és eltávolodik. Nagyon lényeges, hogy pici, apró távolságú ugrások is megfigyelhetők a haladásban, előtűnés-eltűnés, ami mindenképpen a valódiságot támasztja alá. 


Egy szivar alakú UFO-t filmeztek le a utahi kanyonoknál /USA/, idén februárban. Ez nem messze van az 51-es körzettől. Nevada mellett sok érdekes hely van, mint pld. a Brice Canyon Nemzeti Park. Ez a felvétel pontosan ezen a területen készült.

Ha jobban megnézzük, nem mernék rá mérget venni, hogy szivar alakú az objektum. Sokkal inkább klasszikus csészealjnak tűnik. Az 51-es körzet relatív közelsége miatt, /ahol mint tudjuk az amerikaiak csészealjakkal kísérleteznek/, felvetődhet az a kérdés is, hogy ez idegen objektum-e vagy földi kísérleti repülés?


A helyi konfliktusoknál, legyenek azok a Föld bármely részén, mindig is élénk volt az UFO tevékenység. Nem kivétel ez alól Ukrajna sem, ahol már jó ideje forró a légkör a feszültségtől. Ez a tv riport, a 2014. március 6.-án lefilmezett szivar alakú UFO-t örökítette meg. Hogy valóban szivar alakú-e, az nézőpont kérdése. Ha esetleg alulról néznénk, más benyomásunk támadna, mint így éléről, ahogy a felvételen látszik. A film készítőjétől nem is volt túlzottan messze, így látszik, hogy nagyon nagy az objektum, akár anyaűrhajónak is megfelelne.

Felmerül a kérdés, hogy miért tűnnek fel gyakran a harci övezetekben? Ha visszatekintünk mondjuk a középkorba, szintén találunk feljegyzéseket UFO észlelésekről. De akkoriban még nem lehetett különösebben fontos az állandó jelenlét. Amíg az emberek kardokkal háborúztak, vagy később szuronyos puskákkal, ágyúkkal, még nem veszélyeztették drasztikus mértékben a Föld ökológiáját és magát az emberiség létét. Csakhogy azóta atomkorszak van. Egy atombomba milliós emberáldozatokkal jár, azonkívül a levegő és a talaj is, fokozottabban sínyli meg a pusztító hatást. Ugyanez érvényes a nukleáris erőműveinkre is.

A földönkívüliek elsősorban saját magunktól óvnak, így tekinthetjük ezt szülő-gyerek viszonynak is. Közvetve minden bizonnyal magára a Naprendszerre is hatással lehet, ha itt a Földön túlzottan negatív irányba mennek el az események, de ennek mértékét egyelőre nehéz lenne felmérni.


Egy remek válogatás az ez évi, április hónapban észlelt UFO-jelenségekről, több valódi felvétellel, gyönyörű aláfestő zenével.


Talán többen hallottak a legutóbbi balul sikerült orosz hordozórakéta balesetéről. Az esemény május 16.-ára, péntekre virradóra történt. Az orosz Proton-M rakéta az Express-AM4P nevű távközlési műholdat állította volna pályára, ám a kilövés utáni 540. másodpercben felrobbant. Azóta felkerült egy videó, amin az látható, hogy egy UFO repül szembe a lángoló ronccsal és elsuhan mellette. Sőt, azt állítják, hogy az UFO szedte le a rakétát. Elhiszem, hogy ez lenne az izgalmas verzió és végre rossz fényben lehetne feltüntetni a földönkívülieket, de ez több szempontból se lehet igaz.

Egyrészt, a „be nem avatkozás” törvénye, kötelezi az UFO-kat a törvény betartására. Másrészt, mi szükségük lenne lelőni egy távközlési műholdat, amiből már így is számtalan működik Föld körüli pályán?
Sokkal inkább valószínű, hogy az UFO egész egyszerűen megnézte mi történt. Ilyenre a múltban már több esetben is láttunk példát. Feltételezem, hogy a Föld körzetében működik egy gyors reagálású, megfigyelő csapatuk, akik egy földi bázisról indulnak útnak /tenger mélyéről, hegy gyomrából, stb./ ha valami szokatlan esemény történik a légtérben.


Ez az érdekes fotó egy ismeretlen objektumról készült, amit egy repülőgépről fotóztak, London felett, Angliában. A felvétel állítólag május 25.-én, vasárnap készült.
A felvételen látszik, hogy az UFO négy-öt képkocka alatt tűnik el. Gyanítom, hogy a fotó készítője sorozatfelvételt csinált.
Ha egy UFO a felhők felett magasan száll, az önmagában is jó álcaként szolgálhat. Persze ettől a radaron akár látszódhat is, de a lakosság szeme elől mindenképp hatékony védelmet nyújt, különösen, ha nagyon felhős az ég.


Egy fényes, nagy sebességgel mozgó repülő objektumot vettek fel a Pedro Bidegain Stadion felett, Buenos Airesben, Argentínában. Ez április 11.-én történt.

Konkrétan a San Lorenzo-Botafogo labdarúgó mérkőzés alatt /melyet a Libertadores Cupáért vívott a két csapat/ tűnt fel az UFO. A pályáról azt kell tudni, hogy méretei szerint 110×70 m. A hosszú oldallal párhuzamosan bukkant fel az UFO és mindössze 11 másodperc alatt átszelte a pályát. Ebből nem nehéz kiszámolni, hogy mintegy 10m/s sebességgel haladt. A stadion befogadóképessége 43.995 fő, és ezen a mérkőzésen telt ház volt, tehát jó sok szemtanú lehetett, néhányan szintén felvették a jelenséget. Dél-Amerikában egyébként is nagyobb múltra visszatekintő hagyományokkal rendelkeznek a foci terén, mint mondjuk Európában. Az a kamera, mely felvette az UFO-t, a stadion nagy látószögű kamerája, a pálya 3/4 –ét képes átlátni.
Adódik a kérdés, hogy miért volt erre szükség? Az UFO akár el is kerülhette volna a pályát kivéve, ha szándékosan meg akarta mutatni magát. Egy telt házas mérkőzés előtt ez kiváló „marketing” volt.


Új videó háromszög alakzatba rendeződött, ragyogó fényekről, amint Franciaország felett lebegnek. Ezt a felvételt állítólag 2014.július 7.-én filmezték.

A felvételen még egy repülőgép is elhalad az objektum közelében. Bizonyára onnan is láthatták a jelenséget. A kérdés az, hogy egyetlen UFO-ról van szó, vagy egy egész kötelékről. Az utóbbi látszik biztosnak. Konkrétan nyolc UFO teljes szinkronban mozog, míg egy leszakadva tőlük. Ez is bizonyítja a kötelékrepülést, mivel ha ez egyetlen objektum lenne, akkor minden egyes pontja, mindvégig azonos távolságra lenne egymástól. A leszakadt objektum akár kísérő szonda is lehet, ami nagyon gyakori jelenség az UFO-k közelében. Ahogyan eltűnik az egészen elképesztő, bár a felvétel készítője nem filmezett tovább, így éppen a lényeg nem került teljes egészében megörökítésre.


A következő videót egy turista Sandra Q. készítette egy busz ablakából, mialatt Nevadán keresztül haladt át, július végén. Csak azt vette észre, hogy filmezés közben valami rettentő gyorsan elrepült előtte. Feltételezte, hogy csak egy madár vagy valami törmelék. Megpróbált ugyan rázoomolni, de az objektum addigra eltűnt. Mikor Sandra visszanézte a felvételt, akkor döbbent rá, hogy valódi UFO-t filmezett.

A helyszín közel van a népszerű 51-es körzethez, ez azonban nem jelenti azt és nem is bizonyítható, hogy onnan startolt vagy oda igyekezett volna. A filmet megnézve ez a gyorsaság /amit az első 20 másodpercben láthatunk igazán/ kizár néhány olyan feltételezést, amit egyesek megjegyeztek ezzel kapcsolatban. Az objektum alakja rögtön kizárja a madár-teóriát. Az hogy törmelék, roncsdarab repült át a kamera objektívja előtt, több szempontból sem helytálló. Egy roncsdarab repülésekor fellép a légellenállás, ami látványosan lassította volna, ezzel szemben láthatóan még fel is gyorsul az objektum. A röppályája íve is cáfolja azt, hogy törmeléket látunk, de az is, hogy képtelenség lenne, hogy egy hulladék egy szempillantás alatt átesik, egy, a busztól több száz méterre lévő hegylánc túloldalára. Abszurd. Ilyenkor persze mindig előjön a drón-verzió is, de ma még ott nem tartunk technikailag, hogy a földi drónok ilyen sebességre/térugrásra lennének képesek.


A brit BBC tévétársaság szeptember 30.-án, élőben beszámolt egy hong-kongi tűntetésről, de úgy tűnik mást is lefilmeztek. Egy skót férfi, Vincent Smith, Dél-Lanarkshireből vette észre az égen ezt a fényes,zöld, lassan mozgó objektumot, miközben a tűntetést nézte a tévében. A film végén az UFO vertikálisan elhúz a magasba. Ugye itt élő tévéadásról van szó, nincs mese. Nem lehet azt mondani, hogy utólag ráhamisítottak valamit, egyszerűen jó időben, jó helyen volt ott a tévéstáb.


Szép felvétel egy forgó, háromszög alakú UFO-ról, amit egy Air France repülőgép fedélzetéről filmeztek októberben. A pontos hely sajnos ismeretlen. Eddig még nem volt szó róla, de nagyon úgy tűnik, hogy a háromszög UFO-k minden esetben földi fejlesztések eredményei, idegen civilizációk nem preferálják ezt a formát. Ez a statisztikákból látszik is, hiszen a legtöbb megfigyelésben az alábbi formákról számolnak be: csészealj, szivar, diszkosz, stb. Ezek mindannyian lekerekített, gömbszerű formák, vélhetően a tér szerkezetéhez alkalmazkodnak kialakításukban. A háromszög alakú járművek élesek, hegyesek, túl áramvonalasak, "földi szaguk van". Általában a legtöbb háromszög UFO-t Nagy-Britanniából jelentik, adódik a következtetés, hogy a brit kormány tudtával zajlanak ezek a tesztrepülések. Talán ez a videófelvétel is egy ilyen a sok közül.Forrás: http://tudasmagok.5mp.eu/web.php?a=tudasmagok&o=y3NNrCn1N5