Újabb háromszög alakú tárgyat észleltek. Az Aurora létezhet

Újabb találgatások keringenek az interneten egy háromszög alakú repülő tárgyról, melyet ezúttal Kansas-ban kaptak lencsevégre. Egyre gyakoribb az ehhez hasonló észlelések száma , sőt a feltételezés is kezd beigazolódni, hogy az amerikai kormány által titkolt kémrepülőgépet örökítik meg sorra a szemtanúk, a világ különböző pontjain, immár szinte hétről-hétre.

Legutóbb egy fekete-fehér kép járta az internetet, amin szintén egy háromszög alakú tárgy látható, mely észrevehetetlenül húzta maga után a kondenzcsíkot az égen Texas-ban. Ezek előtt pedig Missisipi államban észleltek hasonló jelenséget, korábban Amsterdam felett, és még sorolhatnánk..
Az újabb eset a helyi híradásba is bekerült, ez is mutatja, mindenki a magyarázatát várja ezeknek a különös repülő tárgyaknak, melyet már számos alkalommal vitattak világszerte.

Rengeteg beszámolóban hallunk, és gyakran felvételeken láthatunk háromszög alakú azonosítatlan tárgyakat az égen. Sok esetben a titokzatos Auróra szót emlegetik a jelenségekkel kapcsolatban.

A legújabb felvételen egy kis tárgyat láthatunk, ami úgy tűnik kapcsolatban van a levegőben a nagyobbik UFO-val. Pillanatokkal később két háromszög alakú tárggyá válik szét, ami nagyon hasonlít az Aurorára vagy a TR3B-re.

Valós lehet vagy csak hoax? Néhány internetes videó megosztó oldalon gyakran kreálnak fake UFO-s videókat , hamis tanúbeszámolókkal kiszínezve. Ez természetesen nem teszi a felvételt hiteltelenné, és megérdemel egy kis figyelmet, de valójában mit láthatunk?


Hogy mi az az Aurora?

Hivatalosan nem létezik. Az Aurora nevezetű, legegzotikusabb kémrepülők és egyéb repülő eszközök fejlesztésével foglalkozó “fekete projekt” a hivatalos közlések szerint a hidegháború után megszűnt, az SR-71-es kémrepülő volt állítólag az utolsó a sorban. Nos, nem volt. Az egyik kései utód a TR-3B kódjelű anti-gravitációs repülőeszköz. Az idáig példátlan mértékű eltitkolás az anti-gravitáció miatt tulajdonképpen érthető.

A majdhogynem futballpálya méretű gép a közepében cirkuláló extrémül alacsony hőmérsékletű, nagy nyomású higanyplazma segítségével majdhogynem 90 százalékkal képes semlegesíteni a Föld gravitációs erőterét, ami azt jelenti, hogy a súlya is 90 százalékkal csökken a Föld gravitációs terében.

Ennek segítségével iszonyatos sebességekre és iszonyatos gyorsulású “akrobata-mutatványokra” képes a nagy teljesítményű rakétahajtóművei által, melyek állítólag valamilyen szintén nem konvencionális, nukleáris meghajtó technológiákkal működnek. S ami szintén meghökkentő, a TR-3B valójában kombinált anti-gravitációs repülőeszköz és űrrepülőgép, mivel képes elhagyni a Föld légkörét, és föld körüli pályára lépni az űrben.

Amsterdamban, 2013 október 28.-án filmezték a következő háromszög alakú tárgyat. Ugyan úgy csak kérdés marad, hogy mit is láthatunk? UFO vagy a különleges kémrepülőgép haladt az égen?


A következő két videón láthatjuk a felvételek hasonlóságát a mostani észlelésekkel kapcsolatban. Szinte ugyan azt a jelenséget lehet látni mindegyik felvételen.

Romániában 2012-ben filmeztek hasonló háromszög alakú objektumot az égen


A TR-3B eddigi legjobb észlelése Franciaországban


Ez pedig a legújabb észlelésről szóló videó:


A kérdések sokszor jogosak, de megválaszolatlanok az ilyen esetekkel kapcsolatban, hiszen ha titkos projectről van szó, mégis miért hagynák hogy bárki leleplezze mindezt, főleg ilyen számban ahogy egyre többet hallunk róluk.

Mivel mindmáig nincs elismerve a létezésük, sokan az UFO jelenségek közé sorolják megjelenésüket. Vajon szánt szándékkal hagyják rá a nagyközönségre, hogy idegen objektumként tekintsünk idők óta a különös háromszög alakú repülő tárgyakra?

A konkrét választ nem biztos hogy megkapjuk valaha is hivatalosan, és elképzelhető hogy találgatások tárgya marad, melyet a megoldatlan rejtélyek közé sorolhatunk továbbra is.

Forrás:
http://paranormal.hu/ufo-jelenseg-vagy-a-nem-letezo-aurora/
http://paranormal.hu/ujabb-haromszog-alaku-targyat-eszleltek-az-aurora-letezhet/

Remélem nem csak én gondolom úgy, hogy azért nem ismerik el az Auróra létezését, mert feltehetően idegen eredetű technológia alapján készült, és hát akkor ez sem maradhatna titokban.
- Cica Kis -