UFO DOKKOLT A NEMZETKÖZI ŰRÁLLOMÁSON

A Nemzetközi Űrállomás élő webkamerája rögzített egy ismeretlen eredetű űrhajót, mely kapcsolódott az Intézmény szerkezetéhez. (FIGYELEM! HANGOS CIKK A LAP ALJÁN!)

Scott Waring a UFO Sightings Daily-től és Clark C. McClelland, korábbi Űrhajó Operátor (ScO, Spacecraft Operator) megerősítették, hogy ez valóban nem egy (hagyományos értelemben) földi űrhajó.
Michael Salla politológus professzor, az exopolitika egyik kulcs-személyisége, az exopolitics.org szerkesztője, az Exopolitics Institute alapítója, a több, mint 20 fajt részletesen felsorakoztató Galactic Diplomacy könyv írója, 2 éve folyamatosan nyomon követi ezt a youtube-feltöltőt, aki a videót közzétette és megállapítása, hogy mindig 100%-osan valós anyagot rakott fel, és soha sem volt félrevezető a szándéka a 2 év alatt.

McClelland saját honlapján, egy korábbi cikkében, melyet Edgar Mitchell “bátor asztronauta barátja TÁMOGATÁSÁRA” írt ( http://www.stargate-chronicles.com/site/et-observed-inside-space-shuttle-payload-bay/ ) említést tesz saját és egy NASA asztronauta kollégája ISS-en történt megfigyeléséről, mely szerint egy 8-9 láb (2.4m-2.7m) magas földönkívülit figyeltek meg az űrsikló személyzeti részében!

McClelland megfigyelései és szakmai előélete olyan minőségűek, hogy kijelentései a jog előtt megállják a helyüket a Földönkívüli lények és technológiák létezéséről és a NASA ezekkel való kapcsolatáról és ez alapján már kijelenthetően, TUDATOS hallgatásáról. Tehát a legnagyobb világhazugságok egyikéről, ha nem a legnagyobbikáról az általában hivatalosan elismert történelemben! Senki nem cáfolhatja a kijelentéseit. Főleg olyanok nem, akik még nem jártak az Űrállomáson és nem voltak a NASA megbízott alkalmazottjai!

McClelland egyike azon bátor asztronautáknak, akik felvállalták az igazságot. Adott már interjút a Project Camelot-nak, a világ legnagyobb leleplező csatornájának (kemény 2 ember 2 kézi kamerával működtette és micsoda csodát adtak az emberiségnek csupán csak ennyikével is), illetve olvasható egy cikke is a Polarizált Vákuummeghajtási Rendszerről, komoly ábrával ellátva. De  az is érdekes, hogy a nemzeti szocialista németek és az amerikaiak együttműködéséről ír antigravitációs eszközök kapcsán (a Project Paperclip fedőnév alatt csempészték át a náci tudósokat a háború végén, ezt igazolja sok egyéb között az aránytalanul sok német tengeralattjáró megépülése is a háború vége közeledtével).

Michael Salla feb.5-i cikke a jan. 29-i eseményről: http://exonews.org/ufo-dock-international-space-station-alien-astronaut-meeting/

Megjegyzések:
A Nemzetközi Űrállomás webkamerájának élő adását a Ustream sugározza, melyet egyébként magyarok alapítottak és mai napig Budapesten van a központja (Andrássy út). Természetesen Mr NASA (“Never A Straight Answer” rövidítése) a kamerát szinte kivétel nélkül és szinte 100%-ban a Földre fókuszálja, ill. amikor kellemetlen a felvétel, bekékíti.


Természetesen vannak ügyetlen próbálkozások, hogy ez egy stabilan ott állomásozó földi hajó, meg photoshop, stb. Érvénytelenek.

Ahogy David Wilcock mondja, a tagadás maga egy vallás . A szkeptikus tagadók kizárják a vizsgálódást, az objektivitást, NEM ÉRDEKLI őket az igazság,

Semmelweis Ignác korában az orvosok NEM VOLTAK HAJLANDÓK megmosni a kezeiket a klóros vízben. Mikor már ott volt a szemük előtt a nyilvánvaló összefüggés a hatásáról! “NEM-NEM-ÉS-NEM!”
Így állunk most az ufókkal. “CSAK AZÉRT SEM!”

  • Vagy azért tagadnak, mert őrült ostobának tűnnének (fognak is), ha kiderülne, 
  • vagy mert fizetik őket ezért (és pluszban ez szintén kiderülne), 
  • vagy azért, mert bizonyos szekták tagjai, vagy mert ego harcosok és a sötétségnek adták el a lelküket és ezért szükségük van zavarodottságot, szenvedést okozni és látni a saját feltöltődésükhöz, 
  • vagy mert egyszerűen eldöntötték, hogy tagadnak a sírig.

A tagadhatatlanul és vitathatatlanul kamerára vett dokkoló jármű minimum háromféle eredetű lehet:

  • vagy tényleg Földön túli földönkívülieké,
  • vagy Földön élő földönkívülieké,
  • vagy a háttérhatalom hiperelit részének, mely többezer évvel fejlettebb technológiák között tengeti szürke hétköznapjait, az Elszakadt Civilzációnak (Breakaway Civilization, néhány ezer-max. tízezer emberről van szó) a hajója egy termesztett lénnyel (EBE, ExtraBiological Entity).

McClelland elmondása szerint a lény elég sokat mozgatta a karját a megfigyelt időben, miközben a személyzet többi tagjával kommunikált, olyan sokat, hogy azokat ő mintegy utasításoknak értelmezi. Ezalapján viszont valószínű, hogy a földi hatalommal lepaktált, azokat irányító ET-ről van szó, mivel a Fény (értsd mindig ezen az oldalon: Tudat, Tudatosság, Tiszta Tudat) képviselői nem avatkoznak be mások életébe, nem adnak utasításokat, nem a titok az életterük.

HANGOS CIKK:
Forrás: http://www.netextra.hu/ufo-dokkolt-a-nemzetkozi-urallomason/