UFO anyahajók Santiagot övező hegyek fölött Chilében

2014 december 17-én 21:15 körüli időpontban legalább 5 percig több szemtanúja is volt három nagy és egy kisebb UFO-nak, melyek a Chile fővárosa mellett húzódó hegyek fölött lebegtek.

A nagy hajókat a város különböző helyeiről vették filmre, az egyiket Romina Gonzalez készítette az egyik belvárosi kerületből, mintegy 10 kilométerre az azonosítatlan tárgyaktól. A vizuális adatokból számolható, hogy az objektumok mérete legalább 250-300 méter lehetett, amint az alábbi képeken is látható.
A felvételeken jól látszik, hogy milyen óriásiak ezek a tárgyak, melyek a megfigyelés helyétől nagyjából 11 kilométeres távolságban lebegtek a horizont és a hegyek fölött.

A látható méretek arra engednek következtetni, hogy repülőgépek semmiképpen sem lehettek. Másrészt olyan fényt bocsátottak ki magukból, amely egyetlen földi repülő járműre sem jellemző. A város reülőtere a megfigyelőtől nyugatra található, az észlelt objektumok pedig északi irányban voltak láthatóak. Az objektumok végül keleti irányban hagyták el a térséget nagy sebességgel.

Mások is felvették az UFO-t a chilei főváros különböző részein, ahogy például Daniel Saez, és Julio V.


Érdemes megjegyezni, hogy szinte ugyanezen a napon két évvel ezelőtt majdnem azonos, vagy nagyon hasonló UFO formációt láttak ugyanebben a városban 2012 december 18-án, mindössze egy nap különbséggel.

Ezek a felvételek az év talán egyik legfontosabb UFO eseményét rögzítették.
A 2012 december 18-i UFO észlelés felvételeForrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/12/ufo-anyahajokat-filmeztek-le-santiagot.html#.VJR2UsCA