Orwelli diktatórikus megfigyelés és felügyelet


Viszályokkal teli történelmünk legnehezebb időszakát éljük, a Földet és az emberiséget is érintő, átmeneti időszakban, amely egyértelműen meghatározza majd a sorsunkat.

A teremtés két, világosan meghatározott erejével nézünk szembe:
a sötétségével, amelyet néhány gonosz, megszálló idegen határoz meg, akik 12.000 évvel ezelőtt jogtalanul és büntetlenül elfoglalták a bolygónkat, és a nagyon finom, fejlett világokból származó fény lényeivel, akik mindent megtettek azért, hogy fejlődjünk, és a képességeink növekedjenek...

De a sötétség ereje erősebb és csábítóbb volt, azonban most, hogy az uralmuk és az ellenőrzésük időszaka véget ért, az egész bolygónak és a teljes emberiségnek vissza kell térnie csillag-gyökereihez és dekódolnia kell magát a veszélyes frekvenciától, amelyeket felvett, miközben Gaia bolygó alkalmazkodni kezd az új földrajzi szerkezetéhez , hogy a közelgő új fotonikus faj bölcsőjévé váljon.

Felkérést kaptunk arra, hogy teljes, gyökeres változáson menjünk át, amely érinti a bolygót, a pszichénket, a viselkedésünket, és része egy genetikai változás is, amit az uralkodó idegenek nagyon jól tudnak, ezért ragaszkodnak az uralmukhoz és az ellenőrzéshez, küzdve azért, hogy ne engedjenek el bennünket és további csapásokat és káoszt okozzanak világszerte.

Jelenleg, a hibridizált kiborgjaik gyakorolnak ránk egyre nagyobb nyomást hogy igazolják ezeket a borzalmas, jól eltervezett célokat, a közvéleményre és a nemzetbiztonságra hivatkoznak. Így, ezeknek a hamis zászló műveleteknek a felmutatásával, akadálytalanul militarizálnak városokat, és a lakosság egyre nagyobb ellenőrzés és ostrom alá kerül...

Azon felül, hogy nyilvánvalóan kihívónak mutatják magukat, mintha egy jól felfegyverzett hadsereg részei lennének, ott vannak még a terroristatámadások és saját maguk által megrendezett támadások, a szimulációk, amelyeket arra használnak, hogy jogellenesen visszaélhessenek az állampolgári jogokkal.

Különösképpen, az ikertornyokat ért 2001-es New York-i támadások óta erősödött meg, rendkívüli mértékben az elnyomás és a korlátozás. Ez az oka annak, hogy számos aktivista, újságíró és jogvédő véli úgy, hogy eme  baljós eseményt követően, elkezdődött az Új világrend.

Nem szabad elfelejtenünk, hogy ez az, amit a regresszív földönkívüliek akarnak, hogy még jobban megerősíthessék magukat, bennünket pedig még jobban megnyomorítsanak, és ezzel a kifogással elzárjanak bennünket és ilyen módon nehézség nélkül kontrollálhassanak minket. 

Ez az oka annak, hogy az anti-fény lényei fáradhatatlanul dolgoznak azon hogy fenntartsák a globalizált, orwelli elménket, és így manipulálhassanak minket a tömegeken keresztül anélkül, hogy ellenállásba ütköznének, szórakoztatnak és ezerféleképpen elbűvölnek minket és így könnyebb számukra, hogy akármilyen kontrollt vagy tömegpusztítást előmozdítsanak, ami csak szándékukban áll.


Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=rYJkFC56jnk