Megdöbbentő leletek bizonyíthatják a földönkívüliek létezését

A maga idejében Sir William Matthew Flinders Petrie meglehetősen sokat tett azért, hogy az egyiptológusok a lehető legrészletesebb módon feltérképezhessék a Nílus menti civilizációk történelmét. Számos felfedezésével, több évezredes leletek feltárásával járult hozzá ehhez, ugyanakkor gondja volt arra, hogy az érdekesebb tárgyakkal a magángyűjteményét gazdagítsa. A férfi meglehetősen titkosan kezelte ezt a gyűjteményt, szinte senkit nem engedett a közelébe, azonban halálát követően az a Rockefeller Múzeum tulajdonába került. Érdekes módon a múzeum nem minden tárgyat állított ki, illetve bocsátott a kutatók rendelkezésére, így évtizedeken keresztül rejtve maradtak a kíváncsi szemek elől a különösen érdekes leletek.


Most azonban megváltozott a helyzet, mivel a gyűjtemény tüzetesebb átvizsgálását követően egészen megdöbbentő dolgokat bányásztak elő a múzeum munkatársai. (Legalábbis ez a hivatalosnak tekinthető állásfoglalás, azonban sokkal valószínűbb, hogy kapcsolódva az évek óta tartó óvatos kiszivárogtatáshoz most lett itt az ideje ezeknek a történelmi anomáliáknak a közzétételének.) Amint az alábbi videóban is látható, olyan tárgyakról, szobrokról, és maradványokról van szó, amik arra engednek következtetni, hogy évezredekkel ezelőtt az egyiptomi civilizáció kapcsolatba lépett egy idegen, értelmes fajjal – ami minden valószínűség szerint nem a Földről származik.

A bemutatott leletek között olyanok is vannak, amik egészen egyértelműek és értelmezésük cáfolatán dolgozni tökéletesen felesleges lenne. Klasszikusnak tekinthető idegen lény feje, UFO alakú repülő járművek néznek vissza ránk, mi pedig csak arra tudunk gondolni, hogy most már tényleg itt lenne az ideje az emberi történelem teljes újraírásának! Hacsak…
Hacsak nem egy újabb csalás, vagy tréfa az egész…Forrás:
https://www.youtube.com/watch?v=QwPTcmCb_KA
Hihetetlen Magazin / Facebook