Ring Of Life - Kínai Stargate?

Kína legnagyobb microblogján egy internetező nemrég egy fotót tett közzé erről az egyedülálló építményről. (Fushun, Kína északkeleti Liaoning tartomány Sina Weibo)

Ennek az épületnek a neve "Ring of Life", maga a  szerkezet úgy néz ki, mint egy hatalmas vas gyűrű, (Csillagkapu ?!) vagy mint egy időgép.

A 157 méter átmérőjű gyűrű építéséhez 3.000 tonna acélt használtak fel, 12.000 LED lámpa diszíti, költsége mintegy száz millió RMB ($ 16.000.000 USD).
Vajon tényleg csak egy csodálatosan különleges építészeti alkotás?A Fushuni Önkormányzat hivatalos honlapján megjelenő cikk szerint: A név "Ring of Life": út a paradicsomba, a mennybe, az égbe.

Egyes kritikusok szerint az épület nem praktikus. A Fushuni Városépítési Iroda magas rangú tisztségviselője, Xia Hongjun  elmagyarázta, hogy a "Ring of Life" egy szórakoztató projekt része, az idegenforgalom növelése céljából, mivel a helyi lakosság túl kicsi. Így a mérföldkőnek számító épület négy  városnéző lifttel lesz felszerelve.A képeken a hatalmas "Ring of Life" Fushun, Liaoning tartományban.  
Fotó: Sina Weibo
Forrás: http://beforeitsnews.com/