Rejtélyes rádiójeleket fogtak egy ősrégi víz alatti „struktúrából” Malibu közelében.

Csillagkapu? 

Egy Malibu közelében található rejtélyes víz alatti építmény különös, újfajta rádiójeleket bocsát ki, ezért az összeesküvés-hívők úgy vélik, hogy az egy olyan „csillagkapu” lehet, amit valaha idegen bolygókra történő utazáshoz használhattak.

Egy lelkes rádióamatőr egy „hajóból” sugárzó, furcsa rádiójeleket fogott, amelyekről úgy gondolja, hogy a bennszülött Chumash törzsnek már évezredek óta tudomása van. – adta hírül a Yahoo News.

„Minden nap ezekbe a jelekbe botlunk.” – magyarázza a 93 éves Mr.Emmett, aki 1983 óta amatőrrádiós.
„A jelekkel kapcsolatban elképesztő, hogy állandóak, miként az elvárható tőlük. Tudtam hogy a jelforrásnak rendkívül közelinek kell lennie.”

Mr. Emmett azt állítja, hogy egy terepjáróra erősített hatalmas antenna felhasználásával kinyomozta a jelek forrását és felfedezte, hogy azok a saját floridai birtoka közelében lévő, rejtélyes víz alatti struktúrából származnak.

Az építményre eredetileg Mr.Emmett egyik barátja, Robert M. Stanley író lett figyelmes, akinek az a véleménye, hogy az objektum egy nagy földönkívüli űrhajó, mely már évezredek óta a víz alatt pihen.

Állításait sokan vitatják, mondván ez a tárgy természetes képződmény.

Stanley kiáll a mellett, hogy a bizarr objektum egy „csillagkapu” lehet, ami lényegében egy idegenek által használt féregjárat, amin keresztül a Földet szokták meglátogatni. Stanley azt állítja, hogy az Egyesült Államok kormánya folyamatosan mini-tengeralattjárókkal vizsgálja az objektumot.

Nigel Watson, a Haynes-féle ufó-kutatások kézikönyvének írója, azt mondja, hogy „sokféle „Szóbeszéd és történet kering a nagyvilágban elszórtan fellelhető, föld alatti és víz alatti földönkívüli bázisokról, melyek jobbára eldugott vidékeken találhatók. Ezeket pedig kapcsolatba hozzák ufó-észlelésekkel és más egyéb megmagyarázhatatlan jelenségekkel.

A malibui struktúra azért érdemel figyelmet, mert egy egész sor teóriának és spekulációnak adott táptalajt.”

Robert M. Stanley író azt állítja, hogy 2010-ben a Google maps segítségével fedezte fel azt, amiről úgy gondolja, hogy egy ősi szerkezet lehet.

Amikor felvette a kapcsolatot egy, a környéken élő régi barátjával, ő azt mondta neki, hogy már 10 éve tud ennek a struktúrának a létezéséről. A barátja már korábban is fogott onnét származó rádiójeleket és meg volt győződve arról, hogy a struktúra egy olyan nagy űrhajó, amely már ősidők óta itt tartózkodik.

Akár bázis, akár űrhajó, Robáert állítja, hogy tökéletesen igazodik számos megalitikus malibui műemlékhez és beleillik a Chumash nép szájhagyomány útján terjedő legendáiba, melyek arról emlékeznek meg, hogy 12,000 évvel ezelőtt ezt a vidéket elárasztotta a víz.

Robert szintén úgy gondolja, hogy az Egyesült Államok Haditengerészetének tudomása van erről a bázisról, mivel sok olyasféle pletyka kering, melyek szerint mini-tengeralattjárókat üzemeltetnek az ősi lávajáratokban a kaliforniai partok mentén, amelyek összeköttetésben állnak a Mojave-sivatagban található föld alatti katonai bázisokkal.

(A Mojave-sivatag az Amerikai Egyesült Államok délnyugati részén terül el, négy állam területén – Kalifornia, Nevada, Arizona, Utah -. Nevét a mohave (mojave) indián törzsről kapta. Legmagasabb pontja a Charleston Peak – 3633 m -, a legalacsonyabb Death Valley Nemzeti Park, 86 méterrel a tengerszint alatt.)

Hosszas mérlegelés után Robert arra a következtetésre jutott, hogy ez egy olyan portál, vagyis egy féreglyuk, más néven csillagkapu lehet, amelyen keresztül az idegenek a Földre is el tudnak jutni.

Mint az a legtöbb ufó-kutató körzettel kapcsolatban elmondható, jól állunk ötletekből, de kevés a megbízható bizonyíték. Lehet, hogy csak vágyálom azt hinni, hogy a rádiójelek ebből a struktúrából származnak. Fantasztikus volna, ha néhány ősi űrszonda, vagy földönkívüli bázis bújna meg a malibui partok mentén, mindazonáltal, amíg senki sem tud ténylegesen oda látogatni, addig ez módfelett enigmatikus marad.”enigma/boldognapot