Marsonkívüliek pusztították el a Marsot

Kinek voltak az útjában a Marson a küdóniaiak és az utópiaiak? Honnan fújt a szél, amikor elsöpörte őket a nukleáris háború? Hogy kerül ennyi romos épület a vörös bolygóra? Kiderül a Kozmológiai és Asztrorészecsketani Folyóirat legfrissebb számából.


John Brandenburg fizikus új elmélettel próbálja megrengetni az űrtudomány jelenlegi állását: kutatásaiban arra jutott, hogy a Marson volt élet, csak elpusztította az atomháború (az atomrobbanást piros pötty, az uralkodó szélirányt nyíl jelzi a térképen).

A Huffington Post szerint az elmélet lényege, hogy a Marson honos küdóniaiak (lásd: http://www.chania.eu/index.php/hu/explore-hu/toertenelem/legendakba-veszo-toertenelem) és az utópiaiak civilizációit egy Marson kívüli faj atomtámadása pusztította el. A kulcs a Mars talaja, a tudós szerint még a színéről is ordít, hogy fúziós-hasadásos robbanások helyszíne volt a bolygó.


A Curiosity által hazaküldött képeket is felhasználta, meggyőződése, hogy épületek romjait ábrázolja több kép is. Eredményei a Journal of Cosmology and Astroparticle Physics (Kozmológiai és Asztrorészecsketani Folyóirat) hasábjain jelennek majd meg. Nemrég arról jelent meg cikk ugyanebben az újságban, hogy:
az ősrobbanás valójában egy hologram volt.

Brandenburg a Kaliforniai Egyetemen végzett, plazmafizikus. Meggyőződése, hogy a marsi civilizációk az ókori egyiptomiak technológiai szintjén voltak. A fenti képen láthatók az épületek romjai (a kép forrása persze ismeretlen).
Szembesülve Brandenburg professzor bizonyítékaival, bizonyossá vált, hogy nekünk is aktívan készülnünk kell a védekezésre az ellen, ami ezt a csapást mérte a Marsra.
– írták a bejelentés hatására az Arkcode.com-on.

Forrás: http://index.hu/tudomany/altudomany/2014/11/24/atomhaboru_pusztitott_a_marson/