Ismeretlen eredetű implantátumok

Honnan származnak ezek a tárgyak? Mi a céljuk? És kik a felelősök ezeknek a követhetetlen eszközöknek közvetlenül az emberi testbe juttatásáért?

Az elmúlt években sokan kérdezték erről Steve Colbern-t, de mint anyagtudós soha nem tudott meggyőző választ adni nekik.

Steve Colbern együtt dolgozott Dr. Roger Leir-el és egy csapattal, akik szakértők az idegen implantátumok megtalálásában, eltávolításában és tanulmányozásában. Amint ezeket a rejtélyes tárgyakat kiveszik a páciens testéből, egy sor tesztet végeznek el rajta, hogy megállapítsák a tulajdonságait, és megfejtsenek néhány titkot, amit ezen idegen eszközök jelentenek.

Egy dolog azonban bizonyos, bárki is ültette be intelligens módon ezeket a tárgyakat, az elég sokat tud az emberi testről. Ezek az apró tárgyak annyira eredményesen lettek elhelyezve, és maradtak az emberi szövetekben kellemetlenség vagy fájdalom érzése nélkül, hogy meglepő módon nem könnyen kimutathatók. Egyes implantátumok akár évtizedekig is rejtve maradnak a testben, mielőtt felfedezik őket. 

A legtöbb idegen implantátum fémből készült, és sokuk nyomkövető eszköznek tekinthető. Az implantátumok egy speciális szén nanocső hálózattal rendelkeznek, ami gyakorlatilag rádiójeleket bocsát ki. Ezek a kifinomult eszközök lehetővé teszik azok számára, akik beültették, hogy azt hallják és lássák, amit a gazdatest hall és lát, – mondta korábban Dr. Leir.

Colbern csapatának egyik legújabb páciense egy 50 éves férfi. Elmondta, hogy még csak 10 éves volt, amikor egy kempingben elrabolták, kinn az erdőben. Úgy emlékszik, hogy ismeretlen lények valamit behelyeztek a bal csuklójába. 40 évvel később még mindig megvolt az implantátum, amíg Dr. Leir és csapata el nem távolította belőle. A tárgy rendkívül törhetetlen volt, még a gyémánt vágószerszámok sem tudtak sérülést okozni rajta.

Colbern jelenleg a színezéket vizsgálja, amit az elraboltak testén találtak, ami a bőrükön maradt körülbelül egy hónapon keresztül. Megfigyelése szerint a festéket nagyon nehéz lemosni, és csak egy speciális UV sugaras világítás teszi láthatóvá, mivel szabad szemmel láthatatlan. Colbern úgy sejti, hogy a festék valamilyen jelző, ami segít az idegeneknek az emberi kísérleteik nyomon követésében.

Colbern egyre több ilyen vizsgálatot készül végezni a jövőben. Ezzel arra próbál rávilágítani, hogy az ilyen eseteket komolyan kell vennünk, mivel ez egy világméretű jelenség.

Szerinte ezek az idegen tárgyak, melyeket egyre nagyobb számban távolítanak el emberek testéből a szilárd bizonyítékai annak, hogy ismeretlenek látogatnak bennünket.

Sajnos Dr. Roger Leir idén március 14-én elhunyt, de az idegen implantátumok kutatásában nagy ismeretanyagot hagyott maga után.

forrás:.costadelsolmagazin.com