Idegen világ III.Az előző két rész többnyire velünk, emberekkel, illetve a földönkívüli fajokkal foglalkozott, most  ejtsünk pár szót (képet,videót) magáról az idegenek hajóiról, járműveiről.

VALÓDI UFÓ FELVÉTELEK!


Néhány videó az idegenek hajóiról.

Mint említettük a járművek külső borítása olyan, hogy képes láthatatlanná tenni a hajókat, hacsak nincsenek kivilágítva. Az űrhajók általában egyáltalán nem láthatók, ezért leginkább éjszaka egyedi fényeikről vagy azok szokatlan mozgásáról ismerhetők fel. Vagyis az összes olyan felvétel, amelyen tisztán kivehető maga az ufó, kivétel nékül hamisítvány! Bár van hasonlóság, az űrhajók fényei teljesen eltérnek a repülőgépek megszokott piros-zöld-fehér villogó navigációs fényeitől. Valószínűleg az ufótevékenység sokkal nagyobb annál, mint azt bárki sejtené!

Az alábbiakban bemutatott felvételeken az elhaladó csillagok is láthatók, így a hajók haladási iránya jól megfigyelhető. A videók az amerikai Oregon államban készültek. Többféle járművet láthatunk, leginkább háromszögletű, de négyszögletű és hasáb alakúakat is. Némelyik felvételen az űrhajók egy-egy csillag előtt is elhaladnak anélkül, hogy a fémtest kitakarná azokat, vagyis a járművek teste nem, csak a fényei láthatók.

További hasonló ufófelvételek megtekinthetők a https://www.youtube.com/user/whotookmymojo weboldalon!
Valós eseményeken alapuló film a földönkívüli eltérítésekről,
a hibridizációs programról, illetve az amerikai kormány szerepéről.


A neves pszichiáter, Dr. Neil Chase egyik páciense, Lesley Hahn hallucinációkra, emlékezetkiesésekre panaszkodik és az orvos szerint komoly üldözési mániában is szenved. Természetesen félelmeire Lesley nem tud racionális magyarázattal szolgálni. Nem sokkal később egy másik betegén, Mary Wilkes-en fedez fel hasonló tüneteket az orvos: a két páciens rémálmai és félelmei megdöbbentő hasonlóságokat mutatnak, pedig nem is ismerik egymást. A pszichiáter megpróbálja kideríteni, milyen titkok rejtőznek a különös esetek mögött. Kezdeti kételyei lassan eloszlanak, de a feltárulkozó igazság nem nyugtatja meg, sőt! Vajon valóban földönkívüliek állnak a háttérben? Ha igen, akkor vajon megmenteni, vagy elfoglalni akarják világunkat? Érdekesség, hogy a forgatókönyv megtörtént esetek felhasználásával készült, Budd Hopkins azonos című könyve nyomán.

A film teljes egészében megtekinthető az alábbi videón!

Betolakodók - Intruders
Színes, szinkronizált, amerikai film, 164 perc, (1992)

"A színfalak mögött a Légierő magas rangú tisztjeit komolyan foglalkoztatják az UFO-k. De a hivatalos titkolózás és gúnyolódás miatt sok állampolgár abban a hitben él, hogy ismeretlen repülő tárgyak nem léteznek. A tények eltitkolása érdekében a Légierő elhallgattatta az alkalmazottait. Itt az ideje, hogy az igazság nyilvános kongresszusi meghallgatásokon derüljön ki." 

Roscoe H. Hillenkoetter altengernagy, az amerikai Central Intelligente Agency - CIA első főigazgatójának nyilatkozata a New York Times 1960. február 27-én megjelent számában. 

forrás:idegenek.weebly.com