Földönkívüli humanoidot fényképeztek egy parkban

Egy titokzatos fénykép tartotta lázban a kanadai kutatókat, amelynek a vizsgálatát most fejezték be. Az elemzésre a Montreal városában lévő GARPAN központban került sor.

Az elsősorban azonosítatlan repülő jelenségeket vizsgáló szervezetben ufókutatók tanulmányozták a képet. A rendőrség még vizsgálódik az ügyben.

A fotót egy család készítette még 2011 júniusában, mikor sétára indultak a Quebec városában lévő Chauveau parkba. Éppen a tájat fényképezték és nem is vették észre mit kapnak lencsevégre. Az egyik fénykép készítésekor ugyanis egy titokzatos alakot fotóztak le egy fa mellett. 
                                                               
Azóta a GARPAN kutatói elemzést végeztek a képen és az eredmények szerint a fénykép és a rajta lévő földönkívüli humanoid alak tényleg valódi.

                                                                   

A fotón a rejtélyes alak derekán egy furcsa övszerű tárgy is látható. A kutatók kimentek a helyszínre és több vizsgálatot is végeztek, több fotót készítve ahol az eset történt. Ezek alapján próbálták meghatározni az idegen méretét, eredeti helyét stb.

                                                                  

A tudósok még fémdetektoros keresést is alkalmaztak, melynek során egy kisebb fémlabdára bukkantak. A tárgyat beküldték elemzésre a Department of Chemistry of Montreal laborjába.

Egy ismert ufológus, Jean Morissette és társa David LeBlanc szerint lehetséges, hogy egymásik világból ideérkező értelmes lényt találtak a képen. Az eset nagyon különös, mert az ehhez hasonló második típusú észlelések nagyon ritkák és nem kerülnek nyilvánosságra.

                                                                

Rajtuk kívül még további öt ufókutató és egy fotóelemző is azt bizonyította be, hogy a felvétel valódi és idegen életforma látható a fotókon.

A rendőrség még továbbra is elemzi a közzétett fotókat és a videó felvételeket, nincsenek további hírek az üggyel kapcsolatban.forrás:csiribusz.blog.hu