Furcsa, hátborzongató hangokat hallottak Quennsben, New YorkbanVideóra rögzítette egy New York-i lakos augusztus 29-én hallható furcsa, mély és hátborzongató hangokat, melyekhez hasonlókat korábban Oroszországban, az egész világon, sőt Magyarországon is hallottak az elmúlt években. A hangok lehetnek a HAARP típusú tevékenység visszamaradt zajai, de biztosan még most sem lehet ezt állítani, ez csupán egy elmélet.


Hasonló hangokat hallottak már korábban is:

New Jersey felett - 2013 március 5.

A felvételen hallható furcsa mély hangokat már 2012-ben kezdték hallani szerte a világon. A hangok szinte mindig meghatározhatatlan irányból érkeznek, de leginkább olyan érzése van az embernek, mintha az égből hallatszanának. A hangok intenzitása, ritmusa és hangszíne szinte minden esetben különböző, de egyvalami közös bennük, hogy senki sem tudja megmondani, ki vagy mi okozza őket.


 Kanadában - 2013 augusztus 29.

Egy helyi kanadai lakos vette fel otthona teraszán ezeket az igen furcsa és ijesztő hangokat. Kicsit hasonlítanak a vonatszerelvények által kiadott hangokra, vagy egy hatalmas hamis kürtre, de igazából elég messze van tőlük. Mindenesetre jól beleillik a világszerte tapasztalt megmagyarázhatatlan hangok és jelenségek sorába.

A videó készítő hölgy azt írja, hogy először június 19-én hallotta ezeket a hangokat, ez pedig a második alkalom volt.
Hangok világszerte 2012


Debrecen 2012 március 23.Valóban félelmetesek ezek a hangok és jó lenne, ha valaki érdemi választ adna végre, hogy mi adja ki ezeket a hangokat, egyáltalán honnan jönnek.
Első nekifutásra nekem az alpesi kűrt hangja ugrott be egyik-másik felvételen.

forrás: ujvilagtudat.hu