FBI dokumentumok igazolják az interdimenzionális lények létezését


A közelmúltban az FBI egy dokumentumot töltött fel az internetre. Az irat keletkezésének ideje 1947 július 8-a, és Edgar Hoover, akkori FBI igazgatónak lett elküldve. A dokumentum arról szól, hogy interdimenzionális lények élnek itt a Földön. Kinézetre magasak és ember formájúak.

Az irat nem mindennapi, és lenyűgöző állításokat tartalmaz. Keletkezésének időpontja nagyon érdekes, mivel teljesen egyezik a Roswell-i UFO katasztrófa időpontjával. Azon a napon, amikor a hírekben elutasították és kétségbe vonták a történtek valódiságát. Ebből a szempontból ez egy nagyon fontos dokumentum.


Az FBI által feltöltött dokumentum a The Vault nevű nyilvántartásban szerepel:

http://vault.fbi.gov/UFO/UFO%20Part%201%20of%2016/view

Egészen pontosan a 16-os rész 1. fejezetében található, melynek 22. oldala a nevezett dokumentum, 6751-es azonosító számmal ellátva. Az irat Edgar Hoover egykori FBI igazgatónak lett kézbesítve. A dokumentum magas interdimenzionális lényekről számol be, akik bolygónkat látogatják.

Az 1-es pontban repülő csészealjakról ír, melyek személyzettel rendelkeznek, viszont mások távirányításúak.

A 2. pont szerint békével jönnek, és azt tervezik, hogy egyesek letelepednek a bolygónkon.

A 3-as pont azt mondja, hogy nagyon hasonlítanak az emberekre, csak magasabbak.

A 4-es pont szerint nincs olyan bolygójuk, mint amilyenen mi élünk, de a saját világukból érkeznek.

Az 5-ös pont arról ír, hogy egy éteri planétáról jönnek, amely kölcsönösen áthatja a mi bolygónkat, de ez számunkra nem érzékelhető.

A 6-os pont azt állítja, hogy a testük és a járműveik automatikusan materializálódnak, amikor belépnek a mi anyagi sűrűségünkbe, és rezgési szintünkre.

A 7-es pont a hajóikról szól, amelyek egyfajta sugárzó energiával rendelkeznek, mely könnyen képes felbomlasztani bármilyen támadó gépet. Képesek bármikor visszatérni az éteri világukba, és teljesen eltűnni a szemünk elől nyom nélkül.

A 8-as pont szerint ahonnan jönnek nem egy "asztrális sík", hanem egy "Lokas"-nak vagy "Talas"-nak megfelelő hely. Az ezoterikus témában jártasak értik ezeket a dimenzionális síkra utaló kifejezéseket.

A 9-es pontban arról ír, hogy rádió jelekkel nem követhetők, de radar jelekkel igen, ha erre kifejlesztett jelrendszerrel rendelkezik.


A dokumentumot egy magas rangú tiszt írta alá, de a nevét kitakarták. Mindenesetre egy teljesen új képet fest arról, ahogyan az amerikai kormány kezelte a földönkívüliek kérdését. Sok éven át komolyan foglalkoztak a témával, és nyomon követték az információkat, melyek azokban a napokban felbukkantak.

A dokumentum felső részén olvashatjuk a "Round Robin" nevet, ami egy magazin volt az Egyesült Államokban, amely paranormális híreket közölt.Több weboldal is megemlíti a magazin egyik számát, melyben több "Fly Lucas Fly" névvel írt cikk volt olvasható, melyek arról szóltak, hogy egy Marck Probert nevű médium ugyanazt az üzenetet vagy információt kapta, mint az FBI.

2013 március 25-én az FBI egy fontos dokumentumot hozott napvilágra, melyet a szervezet weboldalára is feltöltöttek. A dokumentum szerint Guy Hottel ügynök Hoover-nek számolt be egy repülő csészealj megszerzéséről Új-Mexikóban. A jármű belsejében három lényt találtak fémszerű öltözetben.


63 évnyi tagadás után végül kiderült, hogy Edgar Hoover utasította az ügynökét, hogy működjön együtt a légierővel, és bármilyen UFO megfigyelés kivizsgálásában. A bizonyítékok azt mutatják, hogy egészen 1950-ig vizsgálódtak, és a fenti dokumentum is ebben az időszakban keletkezett.forrás: ujvilagtudat