A SELLŐK NYOMÁBAN – MERMAIDS – MEGDÖBBENTŐ ÖSSZEFÜGGÉSEK


Az utóbbi években óriási érdeklődést, és ezzel együtt rendkívüli mértékű vitákat váltott ki egy feltételezés, miszerint az óceánok mélyén egy emberszerű, és szerszámhasználata miatt értelmesnek mondható populáció élhet.
A feltételezést egyre több videó és fényképfelvétel erősítette meg, melyek közül néhányról kiderült, hogy hamisítvány.Kérdésként felmerül: mik azok a tények, amit a témával kapcsolatban hiteles szakemberektől, és szemtanúk egybehangzó állításai alapján tudhatunk?

A szemtanúk beszámolója alapján a különös lények partra vetődése szinte minden alkalommal együtt járt az általunk ismert fajok – köztük a bálnák – nagyszámú partra vetődésével. Egybehangzó állítások és felvételek bizonyítják, hogy ezek az állatok szinte kimenekültek a partra „valami” elől.

A bálna tetemeken, illetve a partra vetődött, még élő csőrös cet egyedeken legtöbbször belső sérülésekre utaló nyomok is felfedezhetők, melyeket nem csak a fénykép és videofelvételek, de a boncolások is megerősítenek.

Ezeknek az állatoknak gyakran vér szivárog a szem és testüregeikből.

Kezdetleges eszközhasználat 526 méter mélyen??


A kutatók megfigyelték, hogy a föld bármely pontján történt csoportos partra vetődéseket rendre megelőzi az adott ország tengeri flottájának a térségben történő aktivitása.
A kutatók közül többen számon kérték az illetékes kormányokat és az adott ország haderejét az esetekkel kapcsolatban. Így tett Dr. Paul Robertson biológus is.
Senki nem gondolta volna, hogy ezzel kapcsolatban fog nyilatkozni az U.S.A. kormányzata: Sellők pedig nincsenek

Történt ugyanis, hogy a Discovery Network egy olyan filmet forgatott le, amely arról szólt, hogy találtak egy mumifikálódott sellő tetemet.Ami még különlegesebb, hogy a csatorna az elveihez híven a lehetőségekhez képest megszólaltatott elfogadott „mainstream tudósokat” is, akik a nevüket adták ahhoz, hogy valóban a lelet egy régebben élt valódi hús és vér sellőnek a földi maradványa.
Természetesen a kétkedő oldal is megszólalt és nyitva maradt a kérdés mint oly sokszor.

De a tény az tény. Az Animal Planet leadta főműsor időben reklám hadjárattal és a nevét adva hozzá, köztük diplomával rendelkező aktívan kutató tudósokkal.Az amerikaiakat ha lehet ezt mondani sokkolták a látottak. Egészen addig mentek, hogy választ követeltek az amerikai kormányzattól éltek-e süllők valaha a földön, vagy esetleg ma is élnek.

Az Obama kormányzat nem várakoztatta soká az információ éhes amerikaiakat és bejelentették:

„Nincs bizonyíték arra, hogy valaha emberi vízi lények bukkantak volna fel.” – továbbá hozzá tette az amerikai kormányzat nem folytat szirén projectet.

Igazából az „ismét fókuszba kerülő őrületen” kívül, ha lehet konklúziót vonni, akkor ennyi lehet:

Amerika kapcsolatban áll idegenekkel?
Ha, és amennyiben igen, akkor valószínűleg ez tipikusan az elterelés része, vagy valóban soha nem látott elképzelhetetlen szinten folyik az idegenek által irányított emberi genom kísérlet project.

(A műsor oldala itt +videó ): http://press.discovery.com/ekits/monster-week-mermaids/press-release.html)

A hadsereg és a kormányzat érdekes „magyarázatokkal” álltak elő. A Hivatalos magyarázat szerint Egyre gyakoribb jelenség, hogy a növekvő zajterhelés (hajófogalom, olajfúró platformok) miatt a bálnák elveszítik tájékozódó képességüket, és eltévednek.

Mindez persze nagyon szépen hangzik, és hihető is lenne, ha a különböző pontokon dolgozó kutatók nem mérték és rögzítették volna a flották által kibocsátott rendkívül erős szonár hangokat.
A kutatóknak sikerült nyomkövető és hangrögzítő szerkezetet erősíteniük tizenhét kék bálnára és két csőrös cetre. A rögzített hangok alapján már igazolható volt, hogy a csőrös cetek tömeges partra vetődését és halálát a katonai flottákon és tengeralattjárókon használt, közepes frekvenciájú, és rendkívül erős szonárok okozták.

Ez után már a hadsereg sem tagadta az esetet, és újabb magyarázattal álltak elő: a szonárok látszólagos cél nélküli használatának oka: a tengerfenék feltérképezése.

Sajnos a kutatók azt is megfigyelték, hogy „véletlenül” a rendkívül intenzív szonárhasználat túlnyomó része az olajfúrótornyok közelében zajlik, így a technika eszközével könnyen semlegesíthetők, és elkergethetők a nem kívánatos élőlények az objektumok közeléből. A hadsereg ezen a ponton aktívan közbeavatkozott. Lefoglalták a kutatási anyagokat és bizonyítékokat, a kutatásban résztvevő tudósokat megfélemlítették, hiteltelenítették és több kutatóval pedig titoktartási nyilatkozatot írattak alá. Szerencsére akadtak kivételek is.

Ha hihetünk a több tudós által elmondott történetnek, akkor fel kell tennünk néhány újabb kérdést: 
vajon elképzelhető, hogy él egy kezdetleges eszközhasználatra képes faj a tengerekben, amely ösztönösen védelmezi területét a betolakodó emberrel szemben és a velük vívott egyenlőtlen harc vétlen áldozatai a sebesült és partra menekülő kék bálnák és a csőrös cetek?

Dr. Paul Robertson biológus a tenger mélyének filmezése közben bizarr lényt fedezett fel a grönlandi tengerben.


Tények: Földünk felszínének 71 százalékát tengervíz borítja, s a világtenger területének több mint a fele 3000 méternél mélyebb, a tengeri élővilág kutatása ennek ellenére jobbára a felszín közeli vizekre korlátozódott, mintegy ezerméteres mélységig.
2000-ben, az óceánokban élő, többmilliónyira becsült fajból mindössze 250 ezret ismertünk. A kutatók azóta további több ezer fajról készítettek beszámolót, és bár 2010-ig még újabb ezrekkel bővült a lista, az összes faj megismerése nyilvánvalóan lehetetlen. Csupán három, az antarktiszi vizekben befejeződött expedíció körülbelül 700 olyan fajt gyűjtött be, amely valószínűleg új a tudomány számára.
forrás:netextra.hu